Vihdoin myös Oulun Kaakkurissa 24 Pesula!

24Pesula_Pyykkikori

Uusi pesula Oulun Kaakkurissa

Nyt on myös Oulussa 24 Pesula! K-Citymarket Kaakkurin yhteyteen avattiin itsepalvelupesula, jossa onnistuvat niin mattojen, vaatteiden, petivaatteiden kuin muiden kodintekstiilien pesut. Kaikki pesulassamme pestyt matot ja pyykit voi siellä myös kuivattaa.

Ilmainen parkkipaikka löytyy K-Citymarket Kaakkurilta helposti, joten mattojen ja muun pyykin kuljetus pesulalle on vaivatonta. Pyykinpesun yhteydessä hoituvat samalla asioinnit ruokakaupassa ja muissa kauppakeskuksen liikkeissä.

24 Pesulan aukioloajat ovat samat kuin K-Citymarket Kaakkurin. Tarkemmat tiedot löytyvät Oulun pesulan omalta sivulta. Pitkä aukioloaika mahdollistaa mattojen ja muiden kodintekstiileiden pesun silloin, kun itselle sopii tai arki tuo yllätyksiä.

Miten toimin itsepalvelupesulalla?

Asiointi tapahtuu helposti ilman ajanvarausta. Poista pyykistä irtonainen lika, käytä tarvittaessa tahranpoistoainetta ja laita pyykit koneeseen! Ohjelman valinnan jälkeen pesu maksetaan maksuautomaattiin ja kone käynnistää pesun.

Pesun kesto on vain 30 minuuttia. Koneen pestessä pyykkiä voi itse mennä vaikkapa ruokaostoksille. Pesun päätyttyä linkokuivan pyykin voi viedä kotiin kuivumaan tai kuivattaa pesulalla kuivausrummussa.

Koneiden käyttö on helppoa. Alla olevasta ohjevideosta löytyvät tärkeimmät tiedot ja lisää informaatiota on toimintamalli-sivulla.

Ratkaisu untuvapyykin pesuun

Oulun seudulle on kaivattu mahdollisuutta saada kätevästi hoidettua untuvapeiton, untuvatyynyn, untuvatakkien ja -makuupussien pesu. Kaakkurin K-Citymarketin pesulan kaikissa pyykkikoneissa on valittavissa untuvaohjelma. Pesulalla pestyn untuvapyykin kuivattamiseen löytyy 2 suurtehokuivausrumpua.

Pesuaine valmiina

Kaikkiin pesuihin kuuluva tuoksuton pesuaine soveltuu hyvin niin untuvan kuin muiden luonnonkuitujen sekä synteettisten materiaalien pesuun. Pesuaine kuuluu pesun hintaan ja kone annostelee sen automaattisesti. Näin pyykissä on aina oikea määrä pesuainetta.

Kaakkurin itsepalvelupesula on turvallinen, edullinen ja nopea ratkaisu kaiken vesipestävän pyykin pesemiseen.

Itsepalvelupesula kotipyykkärin apuna

Elämä yllättää välillä: tulee kylpyhuoneremontti, pesukone menee rikki tai lemmikkieläinten ja lasten ansiosta pyykkiä kertyy reilusti. Silloin itsepalvelupesula ruokakaupan yhteydessä on oivallinen ratkaisu.

Oulun pesulasta löytyvät kaikki 24 Pesulan pesu- ja kuivauskoneet. Eri kokoisia pyykkikoneita on jopa 19 kiloon saakka. Kaikki pesulassa pesty pyykki sekä matot on mahdollista siellä myös kuivattaa.

Koiran peti voidaan pestä mattokoneessa, samoin lemmikkieläimen vaatteet, peitot ym. tekstiilit. Lapsiperheessä pesulan Iso pyykkikone on tarpeen: petivaatteiden pesuväli on tiheämpi kuin aikuisperheessä tai yhden ihmisen taloudessa. Jätti pyykkikone hoitaa kerralla niin matkailijoiden, mökkiläisten kuin arkipyykin pesijöiden isommat pyykkierät.

Oulussa tarve matonpesupaikalle

Mattojen pesuun on nyt Oulussakin pitkään kaivattu helppo ratkaisu, kun K-Citymarket Kaakkurin pesulasta löytyvät sekä mattokoneet että tasopesukone. Mattojen kuivaus onnistuu joko kotona tai pesulan kuivauskaapistossa.

Mattokone on tarkoitettu pehmeille, molemmin puolin käytettäville matoille, kuten räsymatoille. Mattokoneen kapasiteetti on peräti 19 kg ja sinne mahtuu kerrallaan kaksi keskilattiamattoa tai n. 7 m² pieniä mattoja.

Oulun 24 Pesulan tasopesukone on tarkoitettu erityisesti ns. kovapohjaisille matoille. Tasopesukoneessa on mahdollista pestä laakapesuna esim. nukkamatto, karvamatto, aitomatto, buklee- tai viskoosimatto. Matto voi olla jopa 2 metriä leveä ja 3 cm paksu. Pesuaika on maton koosta riippuen 5 – 30 minuuttia. Pesun jälkeen puhtaan maton käyttöpuoli on puhdas ja kostea.

 Lisätiedot tasopesukone-sivulta sekä alla olevalta videolta.

Oulun Kaakkurin pesulan virallisia avajaisia vietetään lauantaina 10.7. klo 10 – 18 ja koneet ovat käytössä jo nyt! Avajaistietoja voi seurata pesulan Facebook -sivuilla. Olemme avoinna K-Citymarketin aukioloaikojen mukaan joka päivä.

Tervetuloa tutustumaan ja pyykille!

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
If you use the [wpsl_map] shortcode outside a store page, then you need to set the ID or category attribute.