En ny typ av självbetjäningstvätteri

Hjälp i vardagen

Välkommen och tvätta till 24 Pesula! Vi är en ny typ av självbetjäningstvätteri där du kan tvätta kläder, hemtextilier och mattor på en halvtimme. Tvätteriet är tillgängligt utan tidsbokning. Våra tvätterier nås lätt med egen bil, kollektivtrafik och varför inte med cykel!

Hur fungerar 24 Pesula?

Alla 24 Pesula är självbetjäningstvätterier. Hos oss tvättar du lätt, snabbt och enligt tydliga anvisningar.

24 Pesula fungerar utan tidsbokning, dvs. när en maskin är ledig kan du använda den. 

I våra tvätterier har maskinerna indelats i tvätt- och mattmaskiner. Du kan välja mellan många olika tvättprogram.  Tvättmedel ingår alltid i priset och doseras automatiskt av maskinerna.

Kläder och hemtextilier kan torkas i separata torktumlare i 30 minuter. För mattor finns det låsbara torkskåp. Från 24 Pesula får du ren och torr tvätt som kan användas direkt.

Vad kan jag tvätta och vad kostar det?

Hos 24 Pesula kan du tvätta all hushållstvätt som tål att tvättas med vatten. Du kan välja mellan många tvättmaskiner av olika storlek och olika tvättprogram. I mattmaskinerna kan du tvätta maskintvättbara mattor och i plantvättmaskinen mattor med hård botten som behöver tvättas på en plan yta. Tvättpriser från 6 €. I tvätterierna är det också möjligt att torka tvätt och mattor.

Kontakta oss

Skicka oss ett meddelande med responsblanketten eller ring vår kundtjänst på numret 010 292 7799.

If you use the [wpsl_map] shortcode outside a store page, then you need to set the ID or category attribute.