24 Pesula

Apuna arjessa

Tarinamme

24 Pesula on kotimainen perheyritys. Toimipisteemme sijaitsevat päivittäistavarakauppojen yhteydessä ja toimivat täysin automatisoidusti. 24 Pesula on sen tytäryhtiö mukaan lukien yksi Euroopan suurimmista itsepalvelupesulaketjuista.

Toiminta alkoi vuonna 1999, kun ensimmäinen toimipiste perustettiin viiden Nevalan veljeksen toimesta Kokkolaan. Ajatus syntyi varsin suomalaiseen tyyliin saunassa ja tavoitteena oli rahoittaa tuotoilla autourheiluharrastusta. Veljesten tekninen osaaminen mahdollisti itsepalvelupesulatoiminnan rakentamisen.

Pesulat ja laitteet on alusta asti suunniteltu asiakkaan tarpeita silmällä pitäen selkeiksi ja helppokäyttöisiksi. Tänä päivänä pesuloita on Suomessa 30 ja verkostoa kasvatetaan.

Lue lisää toimintamallistamme täältä.

Uutta teknologiaa

24 Pesulan palvelun laatu perustuu uusimpien teknisten ja digitaalisten ratkaisujen hyödyntämiseen ymmärrettävällä ja käyttökelpoisella tavalla. Laitteemme ovat seurattavissa ja hallittavissa mobiilisti ja asiakaspalvelumme toimii ympäri vuorokauden.

Uusin 24 Pesulan innovaatio on suunnittelemamme ja patentoimamme tasopesukone kovaohjapohjaisille matoille. Täysin uudella tavalla ajateltu matonpesu sujuu vaivattomasti 5 – 30 minuutissa ja mikä parasta – kone myös kuivaa maton.

Myös maksu- ja hallintajärjestelmät, lukittavat kuivauskaapit sekä pesulakalusteet ovat omaa suunnittelua ja tuotantoa. Yrityksellemme on myönnetty lukuisia patentteja, INNOSUOMI -palkinto sekä Design from Finland -merkin käyttöoikeus.

Apuna arjessa

24 Pesula tuo itsepalvelupesulan palvelut lähelle asiakkaita. Pyykin ja mattojen pesu on osa jokaisen omassa taloudessa asuvan elämää ja 24 Pesula haluaa osaltaan olla apuna kaikkien arjessa.

24 Pesulan tavoitteena on ollut luoda kaikkien saatavilla oleva ja helppokäyttöinen pesulapalvelu.

Pesuloiden sijainnit löydät täältä.

Kansainvälistyminen

Tytäryhtiö 24 Laundrette UK Ltd toimii Englannissa 24 Laundromat -brändillä. Itsepalvelupesuloiden käyttö on pitkään ollut osa englantilaisten arkea. 

24 Laundromat toimii Englannissa päivittäistavarakauppojen yhteydessä, jolloin asiakkailla on mahdollista yhdistää päivittäiset ostokset pyykinpesun lomaan.

Apuna
Arjessa

If you use the [wpsl_map] shortcode outside a store page, then you need to set the ID or category attribute.