Uusi 24 Pesula kauppakeskus Entresseen!

Uusi pesula Espoon keskuksessa!

Uuden 24 Pesulan avajaisia Espoon keskuksessa kauppakeskus Entressessä vietetään lauantaina 4.12.2021 klo 10 – 18. Modernissa itsepalvelupesulassa onnistuvat niin mattojen, vaatteiden, petivaatteiden kuin muiden kodintekstiilien pesut. Kaikki pesulassamme pestyt matot ja pyykit voi siellä myös kuivattaa.

Uusi 24 Pesula sijaitsee kauppakeskuksen 2. kerroksessa, Lidlin vieressä. Autolla saapuessa löytää parkkipaikan helposti keskuksen parkkihallista, josta mattojen ja muun pyykin kuljetus pesulalle on vaivatonta. Pyykinpesun yhteydessä hoituvat samalla asioinnit ruokakaupassa ja muissa kauppakeskuksen liikkeissä.

24 Pesulan aukioloajat ovat samat kuin kauppakeskuksella. Tarkemmat tiedot löytyvät Espoon keskuksen pesula-sivulta

Pitkä aukioloaika mahdollistaa mattojen ja muiden kodintekstiileiden pesun silloin, kun itselle parhaiten sopii tai akuutin tarpeen yllättäessä.

Miten pesula toimii?

Asiointi tapahtuu helposti ilman ajanvarausta. Poista pyykistä irtonainen lika, käytä tarvittaessa tahranpoistoainetta ja laita pyykit koneeseen! Ohjelman valinnan jälkeen pesu maksetaan maksuautomaattiin ja kone käynnistää pesun.

Pesun kesto on vain 30 minuuttia. Koneen pestessä pyykkiä voi itse mennä vaikkapa ruokaostoksille. Pesun päätyttyä linkokuiva pyykki on helposti kuljetettavissa kotiin kuivumaan tai sen kuivattaa pesulan kuivausrummussa.

Koneiden käyttö on ensikertalaisellekin helppoa. Alla olevasta ohjevideossa löytyvät tärkeimmät tiedot ja lisää informaatiota on toimintamalli-sivulla.

Ratkaisu myös untuvapyykin pesuun

Espoon keskuksen seudulle on kaivattu mahdollisuutta saada kätevästi hoidettua untuvapeiton, untuvatyynyn, untuvatakkien ja -makuupussien pesu. 24 Pesulan kaikissa pyykkikoneissa on valittavissa untuvaohjelma. Entressen pesulalla pestyn untuvapyykin kuivattamiseen löytyy 2 suurtehokuivausrumpua.

Pesuaine valmiina

Kaikkiin pesuihin kuuluva tuoksuton pesuaine soveltuu hyvin niin untuvan ja muiden luonnonkuitujen kuin synteettisten materiaalien pesuun. Pesuaine kuuluu pesun hintaan ja kone annostelee sen automaattisesti. Näin pesuainetta on aina sopiva määrä.

Itsepalvelupesula kotipyykkärin apuna

Elämä yllättää välillä: tulee kylpyhuoneremontti, pesukone menee rikki tai lemmikkieläinten ja lasten ansiosta pyykkiä kertyy reilusti. Silloin itsepalvelupesula ruokakaupan yhteydessä on oivallinen ratkaisu.

Espoon Entressen pesulasta löytyvät kaikki 24 Pesulan pesu- ja kuivauskoneet. Eri kokoisia pyykkikoneita on jopa 19 kiloon saakka. Kaikki pesulassa pesty pyykki sekä matot voi siellä myös kuivattaa.

Koiran peti on mahdollista pestä mattokoneessa, samoin lemmikkieläimen vaatteet, peitot ym. tekstiilit. Lapsiperheessä pesulan Iso pyykkikone on usein tarpeen: petivaatteiden pesuväli on tiheämpi kuin aikuisperheessä tai yhden ihmisen taloudessa. Jätti pyykkikone hoitaa kerralla niin matkailijoiden, mökkiläisten kuin arkipyykin pesijöiden isommat pyykkierät.

Espoossa kysyntää matonpesupaikalle

Ulkona jynssäämisen sijaan 24 Pesula tarjoaa helpon ja nopean tavan hoitaa matot puhtaaksi siistinä sisähommana ja muun asioinnin yhteydessä. Espoon keskuksen 24 Pesulasta löytyvät suuret mattokoneet konepestäville matoille sekä tasopesukone kovapohjaisten mattojen pesuun. Mattojen kuivaus onnistuu  kotona tai pesulan kuivauskaapistossa.

Mattokone on tarkoitettu pehmeille, molemmin puolin käytettäville matoille kuten räsy-, puuvilla- ja villamatoille. Mattokoneen kapasiteetti on peräti 19 kg ja sinne mahtuu kerrallaan kaksi keskilattiamattoa tai n. 7 m² pieniä mattoja.

Espoon keskuksen 24 Pesulan tasopesukone pesee ns. kovapohjaiset matot nopeasti ja edullisesti. Tasopesukoneessa on mahdollista pestä laakapesuna esim. nukkamatto, karvamatto, aitomatto, buklee- tai viskoosimatto. Matto voi olla jopa 2 metriä leveä ja 3 cm paksu. Pesuaika on maton koosta riippuen 5 – 30 minuuttia. Pesun jälkeen maton käyttöpuoli on puhdas ja kostea.

Lisätiedot tasopesukone-sivulta sekä alla olevalta videolta. Tasopesukonetta on helppo käyttää.

Espoon keskuksen pesulan virallisia avajaisia vietetään lauantaina 4.12.2021. klo 10 – 18, koneet ovat käytössä kuitenkin jo nyt! Avajaistietoja voi seurata pesulan Facebook -sivuilta. Olemme avoinna kauppakekus Entressen aukioloaikojen mukaan joka päivä.

Tervetuloa tutustumaan ja pyykille!

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
If you use the [wpsl_map] shortcode outside a store page, then you need to set the ID or category attribute.