Lappeenrannan Prisman yhteyteen uusi 24 Pesula!

Lappeenranta, Leirin Prisma

Leirin Prisma Lappeenranta on avattu laajentuneena ja myös uusi 24 Pesula viettää avajaisia! Laajennuksen myötä Leirin Prisma tarjoaa paljon uusia palveluita ja nyt Lappeenrannastakin löytyy moderni itsepalvelupesula. Aukioloaika on sama kuin Prismalla.

Pesulalla on koko avajaisviikon ajan tarjolla opastusta. Opastusajat löytyvät pesulan omalta sivulta: 24 Pesula, Prisma Leiri Lappeenranta. Tule tutustumaan ja ota samalla mukaan matto tai vaikkapa petauspatjan päällinen!

Meillä toimii mattopesula ympäri vuoden

Lappeenrannan pesulan avaus osuu perinteisen matonpesukauden alkuun. 24 Pesulassa matonpesukausi jatkuu vuoden jokaisena päivänä ja säällä kuin säällä. 

Mattokone löytyy aivan jokaisesta pesulastamme. Itsepalvelupesulaa käyttämällä tulee samalla huomioitua ympäristöystävällisyys; pesuvesi ei kulkeudu Saimaaseen, säästyy sähköä ja arvokasta vesijohtovettä.

Myöskään vaihteleva kesäsää ei enää vaikuta kuivatusmahdollisuuksiin. Kuivauskaapistossa matto on mahdollista kuivattaa optimaalisissa olosuhteissa ja viedä suoraan kotiin lattialle puhtaana, raikkaana ja kuivana.

Nyt mattoja voi pestä Lappeenrannassakin ympäri vuoden, aina silloin kun tarvetta on. Täältä löydät lisää vinkkejä mattojen pesemiseen.

Mitä pyykkääminen maksaa?

Itsepalvelupesulan hinnat ovat edulliset, alkaen 6 € koneen koosta riippuen. Tarkemmat pesujen hinnat ja pyykkikoneiden tiedot löytyvät täältä: koneet ja hinnat.

Tuoksuton pesuaine sisältyy aina hintaan ja koneet annostelevat pesuaineen automaattisesti.

Pesulassa on tarjolla eri kokoisia pyykkikoneita, joissa voi pestä arkipyykkiä, pyyhkeitä, lakanapyykkiä, petauspatjan ja vaikkapa kaikki talvivaatteet kerralla.

Helposti onnistuu myös untuvapeittojen, untuvatyynyjen ja toki muidenkin peitto- ja tyynymateriaalien pesu. Untuvapesusta saat lisätietoja täältä.

Toimintamallista saat lisää tietoa alla olevasta videosta ja 24pesula.fi/toimintamalli.

Onnistuuko Lappeenrannan 24 Pesulassa painopeiton pesu?  

Kyllä onnistuu! Joululahjaksi saatu painopeitto saattaakin jo olla pesun tarpeessa.

Painopeiton peseminen kannattaa tehdä sen painoa suuremmassa pyykkikoneessa. Mikäli painopeitto painaa esim. 9 kg, suositellaan sitä pestäväksi 14 kg:n koneessa. Näin paino jakautuu tasaisemmin koneen rummulle ja pesu sekä linkous ovat peitolle hellävaraisemmat.

Tarkista painopeitonkin kohdalla aina ennen pesua tuotteen oma pesuohje.

Kuinka kauan pesu kestää?

Kaikissa pyykkikoneissamme pesuaika on todella lyhyt, vain 30 min. Sen ajan voi käyttää asioilla tai vaikkapa kahvilla. Pesun valmistuttua pyykit voi käydä siirtämässä kuivamaan kuivausrumpuun ja 30 minuutin kuluttua pyykit ovat puhtaat, kuivat ja heti käyttöön otettavissa tai kaappiin laitettavissa!

Mattojen pesuaika on niin ikään 30 min. Laita pehmeät matot, esim. räsymatot koneeseen ja siitä suoraan kuivauskaapistoon.

Ison maton peseminen

Nukkamattojen, karvalankamattojen ja aitomattojen pesua varten Lappeenrannan Leirin Prismassa on tasopesukone.

Itsepalvelupesulassa isojen mattojen peseminen on kevyt kotiaskare! Imuroi matto, rullaa se ja tuo kauppareissulla 24 Pesulalle. 

Tasopesukone pesee jäykän maton käyttöpuolen puhtaaksi edullisesti ja nopeasti. Ison maton pesu kestää n. 20 minuuttia. Tasopesukoneessa voi pestä jopa 2 metriä leveän maton. Paksuutta matolla voi olla 3 cm.

Matto on pesun jälkeen puhdas ja kostea. Maton voi kuljettaa kotiin rullalla ja levittää vielä hetkeksi kuivumaan. Kosteus haihtuu nopeasti huoneenlämmössäkin.

Kaikissa pyykki- ja mattokoneissamme on valmiina tuoksuton pesuaine. Se soveltuu niin villan, silkin, puuvillan kuin synteettisten materiaalien pesuun. Matto asetetaan tasopesuun käyttöpuoli ylöspäin.

Käyttö on helppoa koneen ohjeiden mukaisesti. Voit myös katsoa ensin oheisen ohjevideon.

Sujuvuutta lomailuun

Itsepalvelupesula on myös Lappeenrannan alueen loma-asukkaille tärkeä palvelu. Mökkipyykkien peseminen ja kuivaaminen onnistuvat kauppareissulla.

Saimaan alueella liikkuu paljon matkailijoita myös asuntovaunulla ja asuntoautolla. Leirintäalueen pesumahdollisuudet ovat rajalliset ja monelle entuudestaan tuttu 24 Pesula auttaa myös lomareissuilla.

Olemme avoinna Leirin Prisman aukioloaikojen mukaan joka päivä. Tarkemmat tiedot pesula-sivulta. Tervetuloa tutustumaan ja pyykille!

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
If you use the [wpsl_map] shortcode outside a store page, then you need to set the ID or category attribute.