24 Pesula nyt myös Keravan Karuselliin

Keravan Karusellin uusi 24 Pesula hetkeä ennen avautumistaan
Keravan keskusta, Kauppakeskus Karuselli

Nyt myös Keravan Karuselliin saatiin uudenlainen itsepalvelupesula!

Kauppakeskus Karuselliin on juuri avattu mattojen ja isojen kodintekstiilien pesuun erikoistunut 24 Pesula. Meiltä löydät huipputason koneet erilaisten mattojen, isojen kodintekstiilien sekä arkipyykin pesuun ja kuivaukseen. Mattojen kuivaus onnistuu erityisesti sitä varten suunnittelemassamme kuivauskaapistossa. Muun pyykin kuivatat pesun jälkeen ilmavasti tehokkaassa kuivausrummussa.

Seuraa pesulaa Facebookissa!

 

Opastaja paikalla avajaisviikolla

Tule tutustumaan vaikkapa matto kainalossa, niin pääset heti kokeilemaan tasopesukonetta tai mattokonetta – mattotyypistä riippuen. Lisätietoja eri mattotyypeistä täällä.

Avajaisviikon opastusajat löytyvät Keravan 24 Pesulan Facebook -sivulta. Sieltä löydät jatkossakin  ajankohtaisia tiedotteita, kannattaa siis liittyä seuraamaan!

Mikäli et jostain syystä pääse tutustumaan opastusaikoina, eipä huolta. Koneiden käyttö on helppoa ja kaikissa laitteissa on ohjeistus näkyvillä. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään aivan kaikissa lisäkysymyksissä. Olemme myös listanneet pesuvinkkejä, joiden joukosta saatat myös löytää paljon lisää sinua kiinnostavaa tietoa.

Pyykinpesu on nopeaa

Kaikki pesut sujuvat kätevästi kauppareissun yhteydessä 30 minuutissa. Kuivausrummussa peruspyykki kuivuu 30 minuutissa ja paksuimmat untuvatekstiilitkin 2 x 30 minuutissa. Isoissa koneissa onnistuu niin tyyjen ja peittojen kuin petauspatjankin peseminen. Pyykille pääsee ilman ajanvarausta ja maksu hoituu kätevästi pankki- tai luottokortilla. Toimintamallistamme löytyy tietoa täällä.

Pesuaine sisältyy hintaan

Kaikki pesut sisältävät hajusteettoman pesuaineen ja koneet annostelevat sen automaattisesti. Näin pesuainetta on aina oikea määrä. Tuoksuton pesuaineemme soveltuu niin luonnonmateriaaleille, kuten villalle, silkille ja puuvillalle kuin synteettisillekin kuiduille. Koneisiin ei lisätä mitään omia aineita ja näin ne pysyvät turvallisina kaikille käyttäjille.

Tahranpoiston voi tehdä normaalisti aivan kuten kotonakin eli ennen pesua tahrakohtiin lisätään esim. sappisaippuaa tai muuta tahranpoistoainetta. Vinkkejä tahrojen poistamiseen voit lukea täältä. Erityisesti mattojen tahranpoistosta on asiaa täällä.

Helppoa pyykinpesua

Koneiden käyttö on helppoa koneissa esillä olevien ohjeiden ansiosta. Jokainen pyykkikone (Pyykkikone 9 kg, Iso Pyykkikone 14 kg ja Jätti Pyykkikone 19 kg) sekä mattokone toimivat samalla tavalla:

  1. Pyykit koneeseen
  2. Valitse ohjelma
  3. Maksa maksuautomaattiin

Maksu käynnistää koneen ja pesu on valmis 30 minuutin kuluttua. Koneiden linkous on tehokas ja pesulan erinomainen kuivausrumpu viimeistelee pyykkäyskokemuksen.

Voit lukea koneista ja hinnoista lisää täältä.

Alla olevasta ohjevideosta voi katsoa vielä tärkeimmät toimintaohjeet.

Isojen mattojen pesula

Keravan keskustasta, Karusellin 24 Pesulasta löydät mattokoneiden lisäksi myös suositun tasopesukoneen kovapohjaisille matoille. Tasopesukoneella peset kovapohjaiset jopa 3 cm paksut matot 5 – 30 minuutissa.  Matto on pesun jälkeen puhdas ja kostea, helposti kannettavissa kotiin kuivumaan. Sen voi tarvittaessa jättää kuivumaan mattopesulan kuivauskaapistoon edullisesti, hinta on vain 4 € / 24 tuntia.

Tasopesukoneessa pestäväksi soveltuvat useimmat nukkamatot, karvamatot, aitomatot, bukleematot ja käytävänmatot. Lisätiedot tasopesukone-sivulta sekä alla olevalta videolta. Olemme koonneet avuksesi myös tietopaketin erilaisten mattojen pesemisestä, voit lukea sen täällä.

Olemme avoinna Keravan keskustassa kauppakeskus Karusellin aukioloaikojen mukaan joka päivä. Tarkemmat tiedot pesula-sivulta. Tervetuloa tutustumaan ja pyykille!

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
If you use the [wpsl_map] shortcode outside a store page, then you need to set the ID or category attribute.