Vaasan pesula avattu!

Vaasan Minimaniin mattopesula

Nyt myös Vaasaan on saatu uudenlainen itsepalvelupesula! Vaasan MiniManin yhteyteen on juuri avattu mattojen ja isojen kodintekstiilien pesuun erikoistunut 24 Pesula. Sieltä löytyvät huipputason koneet erilaisten mattojen, isojen kodintekstiilien sekä arkipyykin pesuun ja kuivaukseen.

Aukioloajat ja reittiohje löytyvät pesulan sivulta: 24 Pesula Vaasa Minimani.

Ympäristöystävällistä pyykinpesua

Matonpesupaikkoja on Vaasassa ollut tarjolla niin meren äärellä kuin kuivan maan pesupaikoilla vesijohtoveden ulottuvilla. Mattolaitureita ja pesupaikkoja on kuitenkin jatkuvasti vähennetty ja jäljellä olevat ruuhkautuvat helposti. Nykyiset matotkaan eivät suurelta osin enää sovellu käsin pestäviksi. Pesuvesien joutumista luonnonvesiin tulee välttää ja senkin vuoksi itsepalvelupesula on ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

Kaikki matot, mutta erityisesti vaaleat tai valkoiset matot tulevat parhaiten puhtaaksi perusteellisessa konepesussa. Koneella pestessä tulee samalla säästäneeksi vettä, aikaa ja vaivaa. Koneen annostellessa pesuaineen automaattisesti, kuluu sitä aina vain tarpeellinen määrä. 24 Pesuloissa käytetty pesuaine on ympäristöystävällinen ja tuoksuton.

Itsepalvelupesula mahdollistaa elämän jopa ilman omaa pesukonetta. Useisiin yhden henkilön talouksiin ei omaa pyykkikonetta hankita lainkaan, vaan hyödynnetään mahdollisuutta pestä myös arkipyykki yhteiskäytössä olevilla koneilla. Käyttämällä Vaasan Minimanin 24 Pesulaa on siis mahdollista säästää ympäristön kuormitusta monella tavalla.

Koneiden käyttö on helppoa, alla olevasta ohjevideossa tärkeimmät tiedot ja lisää voi lukea toimintamalli-sivulta.

Peittojen ja tyynyjen pesu

Vaasan modernissa itsepalvelupesulassa voi hoitaa isotkin pyykkimäärät. Erityisesti suuret petivaatteet ovat kotioloissa haastavia pestäviä. Vaasan Minimanin 24 Pesulan Iso pyykkikone (14 kg) ja Jätti pyykkikone (19 kg) soveltuvat erinomaisesti peittojen, tyynyjen ja petauspatjan päällisten pesuun.

Untuvaohjelman ansiosta helpottuu myös untuvatyynyn ja -peiton peseminen. Niille suositellaan perusteellista kuivausta suurtehoisissa kuivausrummuissa. Niitä Minimanin pesulalta löytyy kaksi.

Petivaatteita tulisi pestä vähintään kerran vuodessa. Tyynyjen pesu tulisi tehdä kaksi kertaa vuodessa tai aina niiden ollessa likaisia. Petauspatjan pesuväliä voi pidentää hankkimalla sen päälle patjansuojan, jonka peseminen onnistuu hyvin vaikkapa tyynyjen pesun yhteydessä.

Nopea pesuohjelma ja tehokas kuivaus mahdollistavat jopa koko perheen petivaatteiden pesun yhdellä kauppareissulla. Kaikkien Vaasan pesulan pesujen ja kuivausten hinnat löytyvät täältä: koneet ja hinnat.

Modernit mattopesulakoneet

Isojen ja painavien mattojen pesu kotioloissa on vähintäänkin haasteellista, usein jopa mahdotonta. Mattotyypistä riippuen Vaasan Minimanin 24 Pesulan koneista voi valita mattokoneen tai tasopesukoneen.

Mattokoneeseen mahtuu jopa kaksi räsymattotyyppistä keskilattiamattoa tai 7 m2:n edestä pieniä mattoja. Mattokone pesee matot perusteellisesti ja linkoaa ylimääräisen veden pois tehokkaasti. Pesun jälkeen hyvin lingottua mattoa on helppo käsitellä. Sen voi rullata ja viedä kotiin kuivumaan tai ripustaa mattopesulan kuivauskaapistoon.

Vaasan MiniManin 24 Pesulasta löytyy myös suosittu tasopesukone kovapohjaisille matoille. Tasopesukone mahdollistaa jäykkien, isojen mattojen pesemisen. Matto voi olla jopa 2 metriä leveä, 4 metriä pitkä ja 0,5 – 3 cm paksu.

Tasopesukonetta on helppo käyttää. Matto asetetaan koneeseen pesupuoli päälle päin. Kone mittaa maton ja ilmoittaa mittauksen jälkeen pesun hinnan ja pesuajan. Ison maton pesuaika on n. 20 minuuttia ja pesun hinta 24,70 €. Ohjeistus löytyy koneen näytöltä.

 Lisätiedot tasopesukone-sivulta sekä alla olevalta videolta.

Olemme avoinna Vaasan MiniManin aukioloaikojen mukaan. Asioimaan pääsee joka päivä ilman ajanvarausta!

Tervetuloa tutustumaan mattojen ja pyykien kanssa!


Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
If you use the [wpsl_map] shortcode outside a store page, then you need to set the ID or category attribute.