Nyt itsepalvelupesula myös Joensuussa!

Joensuu Prisma Käpykangas

Joensuun Prismaan Käpykankaalle on avattu uudenaikainen itsepalvelupesula! Nyt Joensuussakin pääsee pesemään mattoja, petivaatteita, arkipyykkiä ja talvivaatteita tehokkailla ja nopeilla koneilla!

Joensuuta lähimmät 24 Pesulat ovat tähän saakka olleet Kuopiossa Päivärannassa ja Kolmisopessa. Avaus Joensuun Prisman yhteyteen palvelee niin kaupunkilaisia kuin ympäristökunnista Prisma-keskukseen asioimaan saapuvia. Käpykankaalle on helppo tulla sekä keskustan suunnasta, että Valtatie 6:lta ja Kajaanintieltä.

Joensuun 24 Pesula on avoinna joka päivä Käpykankaan Prisman aukioloaikojen mukaan. Kaikkien pesuloidemme sijainnit ja aukioloajat löytyvät täältä. Voit hakea pesuloita postinumerolla tai kaupungin nimellä.

Moderni itsepalvelupesula

Joensuun 24 Pesulassa käytettävissäsi on nykyaikaiset ja tehokkaat koneet vaatteille, kodin muille tekstiileille, matoille ja untuvapyykille.

Kaikkiin pesuihin kuuluu tuoksuton pesuaine eli omia pesuaineita et tarvitse lainkaan. Koneet annostelevat pesuaineen automaattisesti. Tuot vain pyykit mukanasi, laitat ne koneeseen ja käyt vaikka kaupassa! Pesu pyykkikoneissa ja mattokoneissa kestää 30 min.

 • Pyykkikoneiden kapasiteetti tarkoittaa pyykin kuivapainoa. Meillä sinun ei kuitenkaan tarvitse tietää pyykkisi painoa etukäteen. Voit täyttää koneen niin, että yläosaan jää 5 cm vapaata tilaa. Sen voit mitata vaikka omalla kädelläsi; kun kätesi mahtuu pyykin ja rummun väliin, täyttö on sopiva.
 • Lisää tietoa toimintamallistamme näet alla olevalsta videolta sekä täällä.
Joensuun mattopesulassa on tasopesukone laakapestäville matoille

Mattojen pesu 24 Pesulassa

Itsepalveluperiaatteella toimiva mattopesula on nyt myös Joensuun Prismassa Käpykankaalla.
Mattoja – kuten kaikkia tekstiileitä – on hyvä pestä aina niiden ollessa likaisia. Huolehdi mattojen tahranpoistosta mieluiten heti tahran ilmaannuttua tai ainakin ennen pesua. Muistathan varastoida mattosi aina puhtaina. Näin toimien saat mattosi kestämään hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään. Puhtaan maton värit ovat kirkkaat ja matto on raikas.

Mattokone pehmeille matoille

Mattokone sopii räsymatoille ja muille pehmeille 2-puoleisille matoille. Mattokoneen linkous on tehokas ja maton käsittely pesun jälkeen on helppoa. Maton voi kuljettaa kotiin kuivumaan tai tarvittaessa ripustaa 24 Pesulan kuivauskaapistoon. Siellä matto saa kuivua yön yli rauhassa ja on noudettavissa seuraavalla kauppareissulla puhtaana, kuivana ja valmiina käyttöön.

Mattopesula myös laakapestäville matoille

Joensuun 24 Pesulasta löydät myös suositun tasopesukoneen kovapohjaisille matoille. Koneella peset kovapohjaiset yli 0,5 cm paksut matot kätevästi 5 – 30 minuutissa. Lisätiedot tasopesukoneen käyttämisestä löydät tasopesukone-sivulta.
Tasopesukone laakapestäville matoille
Tasopesukoneessa voi pestä jäykät 1-puoleiset matot, esimerkiksi
 • villamatto
 • aitomatto
 • bukleematto
 • nukkamatto
 • käytävän matto
 • viskoosimatto
 • plyysimatto

Kaikki 24 Pesulan pesut ovat vesipesuja.

 • Tasopesukone mittaa mattosi ennen pesun käynnistämistä. Mittauksen jälkeen tiedät oman mattosi pesuajan ja pesun hinnan.
 • Maton asettaminen koneelle on helppoa
 • Matonpesun hinta on alkaen 6,30 €

VINKKI: Matto pysyy paremmin rullalla narun tai vyön avulla.

Mattojen kuivaaminen

Mattopesulassamme onnistuu myös mattojen kuivaus. Mattokoneessa hyvin lingottu matto kuivuu käsin pestyä nopeammin. Kuivattaminen onnistuu kotonakin, mikäli matolle löytyy ilmava ja kuiva paikka. Maton kuivaaminen onnistuu tarvittaessa myös 24 Pesulalla. Olemme kehittäneet tähän tarkoitukseen erityisen kuivauskaapiston. Jokaisessa kaapissa on kaksi pitkää tankoa, joille matot voi ripustaa kuivumaan. Kaappi on lukittava ja hinta on edullinen: vain 4 € / vrk. Kuivauskaapistossa on matoille optimaaliset kuivausolosuhteet.

Tasopesukoneessa pesty matto on puhdas, raikas ja pesun jälkeen hieman kostea. Matto on rullattavissa ja kannettavissa kotiin kuivumaan. Kosteus haihtuu useimmista matoista muutamassa tunnissa.

Halutessasi voit kuivattaa tasopesukoneellakin pesemäsi kuivauskaapistossamme. Jokaisessa kaapissa on kaksi tankoa, joista molempien pituus on 170 cm. Kaapin voi lukita ja noutaa puhtaan ja kuivan maton vaikkapa seuraavan päivän kauppareissulla.

Mattopesula nyt Joensuun Prismassa Käpykankaalla 24 Pesulassa

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
If you use the [wpsl_map] shortcode outside a store page, then you need to set the ID or category attribute.