Helmikuussa uudet pesulat Vaasaan ja Kokkolaan

24Pesula_petivaatteiden_pesu
Kaikissa pesuloissamme on modernit suurtehokuivausrummut
Vaasan MiniManin ja Kokkolan K-Citymarketin  itsepalvelupesulat

Vuoden 2021 ensimmäiset uudet pesulat saadaan nyt helmikuun aikana Vaasan Minimanin ja Kokkolan K-Citymarketin yhteyteen. Molempiin kauppakeskuksiin tulee mattopesulakoneet sekä pyykinpesukoneet. 24 Pesuloita on Suomessa jo useita kymmeniä! Yhteensä tänä vuonna tullaan avaamaan 8 – 10 uutta pesulaa, tiedotamme uusista sijainneista lähempänä avausajankohtia.

Vuoden 2021 ensimmäiset uudet pesulat saadaan nyt helmikuun aikana Vaasan Minimanin ja Kokkolan K-Citymarketin yhteyteen. Molemmissa sijainneissa pesulat saadaan käyttöön sopivasti kevään talvivarusteiden ja petivaatteiden pesua varten. Tarkemmat tiedot ja esimerkiksi aukioloajat löydät pesuloiden omilta sivuilta:

Kauppakeskuksissa kautta Suomen olemme auki aina kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaan. Näin pääset hoitamaan muita asioita pyykkien pyöriessä koneessa. Matonpesu onkin nykyään kevyt kotiaskare! Voit tutustua käytössäsi oleviin koneisiin täällä.

Suomalainen itsepalvelupesuloiden ketju
Missä on lähin 24 Pesula?

Täällä on kaikkien pesuloidemme sijainnit ja aukioloajat. Sijainnit ovat pääosin kauppakeskuksissa mahdollistavat sinulle helposti löytyvän parkkipaikan ja muiden palveluiden hyödyntämisen samalla reissulla. Pitkät aukioloajat istuvat elämänrytmiisi.

Mitäs pyykinpesu maksaa?

Peseminen on edullista. Pesujen hinnat ovat alkaen 6 € ja kuivauksen 4 €. Maksaminen tapahtuu pankki- tai luottokortilla maksuautomaattiin. Hinnat löytyvät jokaiseen koneeseen kiinnitetystä ohjekyltistä tai -näytöstä. Samalla löydät tiedon koneen kapasiteetista, valittavanasi olevista ohjelmista ja tiedon, että jokainen pesu kestään vain 30 minuuttia.

 

  • Tuoksuton pesuaine kuuluu aina hintaan
  • Kone annostelee pesuaineen automaattisesti
  • Pesujen kesto on 30 min

Jokaisen pesun hintaan kuuluu tuoksuton pesuaine. Kone annostelee pesuaineen automaattisesti. Näin sitä tulee aina juuri sinun pyykillesi oikea määrä. Tehokkaan huuhtelun ansiosta pesuaine huuhtoutuu perusteellisesti pois. Tämä on erityisen tärkeää, kun kyseessä ovat lakanat, untuvapeitto tai untuvatyyny, petauspatjan päällinen tai patjansuojus.  Untuvapesusta lisätietoja täällä. Toki untuvan lisäksi kaikki muutkin materiaalit on tärkeää huuhdella kunnolla. Näin pyykki on pesun jälkeen puhdasta ja raikasta!

 

  • Pesujen kesto on 30 min ja sinä aikana ehdit hyvin vaikkapa parturiin, ruokakauppaan tai noutamaan postipaketin. Lisää tietoa toimintamallistamme täällä.
Talvikamppeet varastoon puhtaina!

Kauden vaihto alkaa olla ajankohtaista. Tekstiilit tulee säilöä aina puhtaina. Lika ja pöly pinttyvät helposti. Talvivaatteiden lämmöneristyskyky on parhaimmillaan, kun täyte on puhdasta. Helpointa on hoitaa kausipyykki yhdellä kertaa. Se onnistuu helposti 24 Pesulan isoissa koneissa ja tehokkaissa kuivausrummuissa

Untuvatakki on erityisen tärkeää pestä oikealla untuvaohjelmalla. Näin se saa kunnollisen huuhtelun ja  taata sille kunnollinen huuhtelu ja perusteellinen kuivaus. Siihen toimii parhaiten riittävän tehokas kuivausrumpu. 24 Pesulassa käytössäsi on suurtehokuivausrummut, joissa untuvatekstiilit mahtuvat hyvin pyörimään ja kuivatus tapahtuu optimaalisissa olosuhteissa.

  • Tennispalloja et muuten tarvitse, tehokas kuivausrumpu riittää.
 
Matonpesu helposti

 

1.      Täytä matot koneeseen

2.      Valitse ohjelma

3.      Maksa maksuautomaattiin

 

30 minuutin päästä saat mattokoneesta tulos puhtaat ja hyvin lingotut matot. Voit kuivattaa ne kotioloissa tai ripustaa pesulamme kuivauskaapistoon.

Koneellisen hinta on vain 18  € ja koneeseen mahtuu kaksi isoa mattoa

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
If you use the [wpsl_map] shortcode outside a store page, then you need to set the ID or category attribute.