24 Pesula kauppakeskus Hertsiin!

Vihdoin myös Helsingin Herttoniemeen saatiin 24 Pesula! Kauppakeskus Hertsin yhteyteen on tänään avattu matonpesukoneisiin ja isojen kodintekstiilien pesuun erikoistunut 24 Pesula.

Pesula on auki Kauppakeskus Hertsin aukioloaikojen mukaan. Tarkempia tietoja saa pesulan omalta sivulta.

Hertsi on Helsingin Herttoniemessä sijaitseva kauppakeskus, jonka rakennustyöt valmistuivat keväällä 2020. Ruokakauppojen ja ravintoloiden lisäksi kauppakeskuksessa on muun muassa kirjasto, nuorisotilat sekä myöhemmin avattava päiväkoti. Aiemmin rakennettu Kauppakeskus Megahertsi kuuluu osana keskukseen. Mattojen ja muun pyykin pyöriessä koneissa voit hyödyntää Hertsin muita palveluita.

Itsepalvelupesula kaupunkikuvassa

Pesulasta löydät huipputason pesukoneet erilaisten mattojen, isojen kodintekstiilien sekä arkipyykin pesuun ja kuivaukseen. Kaikki pesut sujuvat kätevästi kauppareissun yhteydessä vain 30 minuutissa. Pesuihin sisältyy hajusteeton pesuaine, joka syötetään koneisiin automaattisesti. Pyykki– ja mattokoneiden käyttö on ensikertalaisellekin helppoa. Alla olevasta ohjevideossa tärkeimmät tiedot ja toimintamallistamme löytyy lisätietoja täältä.

Matto kulkee kainalossa saapuessasi kävellen tai julkisilla tai pyörällä polkien tarakalla. Autolla tuleville löytyy Kauppakeskus Hertsistä parkkipaikka.

Kaupunkialueilla itsepalvelupesulan käyttö on koko ajan yleistymässä ja etenkin yhden henkilön talouksiin ei omaa konetta aina hankita. Yhteiskäyttö on ympäristöystävällinen valinta. Taloyhtiöiden pesutuvat tulevat korjausikään ja usein jäljelle jää vain kuivaushuone. Isojen pyykkikoneiden tarve kasvaa. Siihen tarpeeseen vastaamme palvellen nyt uudella itsepalvelupesulalla Herttoniemen ja muun Itäisen Helsingin asukkaita, alueella työssä käyviä sekä muita Kauppakeskus Hertsin palveluita käyttäviä.

Pääkaupunkiseudun pesulatarjonta

Helsingin alueelle on avattu jo useita 24 Pesuloita. Arkipyykkiä pestään meillä paljon ja patjojen, tyynyjen, petauspatjan suojien pesemiseen löytyy kuhunkin sopiva pyykinpesukone. Isot matot on helppoa, nopeaa ja edullista pestä itse mattopesulassamme. Koiran tai kissan peti peseytyy sekin mattokoneessa mainiosti.

Herttoniemen Hertsiä lähimmät 24 Pesulat ovat Easton, Viikki, Tripla, Vallila ja Konala. Vantaalla löytyy 24 Pesula Koivuhaka Tikkurilan vieressä. Espoossa pyykätään jo Olarissa ja Kilon vieressä Nihtisillassa. Kaikki 24 Pesulat Suomessa löytyvät täältä.

Miten itsepalvelupesula toimii?

Katso video siitä, kuinka toimit itsepalvelupesulassa. Toimintamallimme on selkeä. Tuoksuton pesuaine kuuluu pesujen hintaan ja tulee koneeseen automaattisesti annosteltuna. Maksu hoituu pankki- ja luottokorteilla koneen omaa tunnusta käyttäen pesulan maksuautomaattiin. Koneen tunnus on kaikissa pesukoneissa esillä näkyvästi. Pesuaika on vain 30 minuuttia ja kaiken pesulassamme pesemäsi saat meillä myös kuivattua.

Alla oleva video kertoo, kuinka itsepalvelupesulassa toimitaan. Lisätietoja saa toimintamalli -sivulta.

Innovatiivinen mattopesula

Jokaisessa kaapiston kaapissa on kaksi ulos vedettävää tankoa. Kumpikin tanko on 170 cm pitkä. Kaappi on käytössäsi 4 €:lla 24 tuntia, saat kaapin lukkoon ja avaimen mukaasi. Tangolla kuivuu niin räsymatto, villamatto, puuvillamatto kuin päiväpeitto tai verhot.

Tasopesukone itsepalvelukäyttöön on maailmanlaajuisestikin ainutlaatuinen keksintö. Mattopesulamme koneilla voit siis pestä sekä pehmeät, että jäykät, kovapohjaiset ja 1-puoliset matot.

Tasopesukoneessa voi pestä jopa 2 metriä leveän maton. Valmiina koneessa oleva tuoksuton pesuaine soveltuu yleisimmille materiaaleille, kuten esimerkiksi villamatolle, silkkimatolle ja polypropeenimatolle. Tasopesukoneessa peset vesipestävät, laakapestävät matot. Kone pesee mattojen käyttöpuolen ja matto asetetaankin koneeseenkin oikea puoli ylöspäin. Käyttö on helppoa, seuraat vain koneen näytön ohjeita. Voit lukea lisätietoja täältä.

Tasopesukone mittaa mattosi pinta-alan. Mittauksen jälkeen koneen näytöllä näkyvät maton pesuaika ja pesun hinta. Pesuaika on 5 – 30 minuuttia.

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
If you use the [wpsl_map] shortcode outside a store page, then you need to set the ID or category attribute.