Ajankohtaista

Uutiset

Kuukauden asiakas Turtolasta!

Kuukauden asiakkaaksi valikoitui Serwa K Citymarket Turtolan yhteydessä sijaitsevasta 24 Pesulasta. Serwa tuli pesemään treenivaatteet 6€:n pyykkikoneessa. ”Muutin Tampereen keskustaan taloon, jossa ei

Lue lisää »
Uutiset

Maailman ensimmäinen itsepalvelutasopesukone

Maailman ensimmäinen itsepalvelutasopesukone julkaistu! 24 Pesula avattiin Kauppakeskus Ristikkoon tänään! Avajaistilaisuudessa julkaistiin myös maailman ensimmäinen itsepalvelukäyttöön suunniteltu tasopesukone kovapohjaisten mattojen pesuun.

Lue lisää »
Uutiset

Itsepalvelupesuloita Britanniaan

MTV Uutiset | 25.10.2016 | LEEA OLLIKAINEN |  Itsepalvelupesuloita Britanniaan – suomalainen perheyritys tavoittelee kasvua viennistä.  Pyykit koneeseen kauppareissulla ja ostoksille.

Lue lisää »
Uutiset

Design from Finland

24 Pesula Oy liittyi Suomalaisen Työn Liittoon ja saimme myös käyttöön Design from Finland – merkin käyttöoikeuden Suomessa suunniteltuun ja

Lue lisää »
Uutiset

Tuoksuton viikko

24 Pesula mukana Allergia- ja Astmaliiton tuoksuttomassa viikossa. On todella aiheellista nostaa esiin, mitä kaikkia synteettisiä tuoksuja me ilmoille pistämmekään.

Lue lisää »
Uutiset

24 Pesuloissa nyt myös untuvaohjelma

24 Pesuloiden pyykkikoneista löydät nyt myös untuvatekstiilien pesua varten suunnitellun ohjelman. Pesusyklissä käytetään runsaasti enemmän huuhteluita ja 1/3 pesuainetta normaaliohjelmiin verrattuna. Lisätiedot untuvapesusta.

Lue lisää »
If you use the [wpsl_map] shortcode outside a store page, then you need to set the ID or category attribute.